PM och samarbete för en bättre lunch!!!

Det finns mycket att säga om Covid-19 och Coronapandemin som ställer till det just nu. Än mer för andra så från onsdag den 6/5 och en månad framöver kommer jag med vissa samarbetspartners att starta en insamling.

I en månad blir jag mer aktiv under hashtaggen #nerpinrunners och #lunchlöpet på Instagramkontona @andersnerpin @nerpinrunners samt @highcoast.sc

Dessa pengar, går sedan oavkortat till lunchlådor till personalen på Covidavdelningen på Örnsköldsviks sjukhus, inköpta på en lokal restaurang Hälsobaren direkt efter det stora eventet. Att skjutsas ner till Gavik och löpa hem. 87km kamp men finns de som kämpar mer.

Läs mitt pressmeddelande nedan och låt dig inspireras att ge dig ut på en tur efter du swishat en slant, liten som stor.

 

”Detta mail går ut till er för vetskap om vad en vanlig medborgare, motionär och/eller löpare nu kommer starta.

Den 6/5 och i en månad fram startar upptrappningen av det som senare ska bli det längsta jag sprungit, gånger 2.

Den 6/6 kl. 09:00 går starten för en vanlig motionär som gillar utmaningar att ta sig hem av egen maskin från Gavik till Nyänget. Via Högakustenleden. De sista drygt två Marathon i längd. 87KM terräng.

Varför?

Av ren inspiration från en insamling sett via Instagram tar jag och kopierar. Kommer att öppna ett tomt Swish-konto, dela allt vad jag kan i samarbete med HCSC (HighCoastSportsClub) och #nerpinrunners/Nerpinrunners.nu för att samla in pengar. Pengar jag sedan ska använda hela beloppet av på en lokal restaurang (Hälsobaren i Örnsköldsvik) och köpa lunchlådor till personalen som arbetar på Covid-19-avdelningen på Örnsköldsviks sjukhus.

Jag kommer här att hålla mig från allt det lilla jag vet om sjukdomen, om sjukhusets utmaningar, om inställda event/folksamlingar och debatter.

Jag kommer att genomföra detta, under samma dygn som jag skulle ha genomfört ett lopp vars sträcka är den jag springer.

All form av samarbetspartner för detta event är uppskattat och genom HighCoastSportsClub samt privat Instagram kommer man kunna följa ”loppet”. Filmas med drönare för film efteråt samt rapporterar live från fältet.

Dela all form av samarbete som bara är för en enda god sak. Gåva till de som verkligen kämpar med de som kämpar mot det här viruset!

lunchlöpet

Galenskaper?!  Ja kanske, men resonerar att alla kan göra något och jag kommer aldrig vinna ett lopp, men heller aldrig förlora eftersom jag ställer mig på startlinjen.

Tacksam för någon form av reaktion på detta PM vare sig ni vill vara med eller inte.

Och med vad ni ska vara delaktig med är just nu även för mig oklart.

Slut på meddelandet.

Håll er aktiv, håll er frisk.

Mvh //  Anders Nerpin

Nerpinrunners.nu

Instagram: andersnerpin, nerpinrunners och highcoast.sc

Hashtagen: #nerpinrunners, #lunchlöpet,


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s